Welkom bij Chant'Oers!

Beste muziekliefhebber, 

Helaas zijn er in 2021 geen Kerstconcerten doorgegaan vanwege de overheidsmaatregelen rondom Covid19. Wij hadden speciaal voor u 2 leuke nieuwe kerstliederen ingestudeerd. Deze hopen we in December 2022 wel voor u uit te mogen voeren.
Het bestuur, de dirigent, het combo en de leden van Chant'Oers wensen u een gelukkig maar vooral gezond nieuw jaar toe. Wij hopen u dit jaar weer bij onze concerten te ontmoeten!

Wie zijn wij?

Chant'Oers is een 75 leden tellend gemengd koor uit Oerle. Een gezellige groep mensen die hard werkt aan de zangkwaliteit en de lat inmiddels hoog legt. Samen zingen, samen plezier maken, samen een prestatie neerzetten, enthousiasme u itstralen heeft zijn weerslag op ons en ons publiek. 

Repertoire

We hebben een gevarieerd repertoire waarbij popmuziek de boventoon voert. Jaren 60 muziek van de Beatles wisselt af met Adele, de Bohemian Rhapsody of meezingers zoals Sweet Caroline. Daarmee zijn we in staat om een gezellige muzikale avond of middag te verzorgen. Maar ook een serieus concert schuwen we niet. Vijfstemmig is haalbaar, zeker gezien de rijke koorklank en het groot aantal mannen dat ons koor rijk is.  

Combo

Sinds enkele jaren worden we, naast onze vaste piano begeleiding, ook ondersteund door een combo bestaande uit gitaar, basgitaar en percussie. Dit heeft een hele nieuwe dimensie aan onze optredens gegeven.  

Repetitie

De repetitie is op donderdagavond vanaf 20.15 uur in d'Ouw School in Oerle onder muzikale leiding van Peter van Beijnum. De gezellige 3e helft begint om 22.15 uur. Bent U geïnteresseerd mee te zingen of wilt U ons uitnodigen voor een live optreden? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..